Så ble man enda et år eldre

Så ble man enda et år eldre

Illustrasjonsfoto: iStockphoto.com/© Dawn Poland

Jøssenavn. Da var jeg plutselig enda et år eldre. 34. Hvor blir egentlig årene av??!

Ja ja, 34 er jo ingen alder. Og jeg trøster meg med at det tross alt blir bare bedre og bedre dette livet. Ikke én gang har jeg ønsket meg verken 5, 10 eller 20 år tilbake i tid. Nei, jeg har det helt utmerket som jeg har det nå. Men jeg må likevel innrømme at jeg var raskt ute med å korrigere 6-åringen da hun påsto at mammaen fylte 39 i dag. Note to self: man skal ikke tulle med at man blir 29. Noen kan fort misforstå 😉

Jeg har hatt en kjempefin bursdag. Kl. 9 ble jeg vekket med bursdagssang og kake med lys. Og ikke minst ble en trøtt mamma overøst med bursdagsklemmer. Og gaver! Jeg fikk en kjempekul laptopveske fra Golla av jentene. Rød! Og en sort regnkåpe fra Ilse Jakobsen av mannen. Begge deler sto høyt oppe på ønskelista mi, så gjett om jeg var fornøyd! Oppe på kjøkkenet hadde mannen og jentene dekket på frokostbord med blant annet kokte egg og kakao. For en fantastisk start på dagen!

Eldstejenta har spilt fotballturnering i dag. Jubilanten har vært i heiagjengen. Stor stas! Jeg, 6-åringen og 1-åringen fikk ikke med oss de to første kampene da. Minstejenta sover jo lur midt på dagen, så vi dro ikke i hallen (jepp, innendørsturnering, alt annet hadde vært dødfødt) før klokka var nærmere 15. Men vi fikk med oss to kamper, og ikke minst to flotte mål fra 8-åringen vår.

Da fotballen var over dro eldstejenta i bursdag til ei skolevenninne. Her hjemme mesket vi oss med kaffe og ikke minst sjokoladekakerester som har ligget i fryseren siden 6-åringens bursdag forrige helg. Alle i heiagjengen fikk. Eller alle og alle. Her snakker vi heiagjengen til eldstejenta, som besto av oss i husstanden + et vennepar og de to guttene deres.

I kveld har jeg hatt besøk av de to brødrene mine. Vi har spist nydelig chicken tikka masala, som mannen disket opp med. Og så ramlet vi plutselig over «Død snø» på TV, og ble sittende og glo på den. Vanligvis ikke min type film da, men jeg må innrømme at den fenget litt i all sin splatterprakt.

Men altså, nå skal jeg straks finne senga. Man må jo sørge for å få all den skjønnehetssøvnen man kan få. Man blir tross alt ikke yngre 😉

Legg igjen en kommentar

18 comments

Følg @livinger

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Meny

Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 46 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter!

I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Her kan du lese mer om meg