Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 46 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter. I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Jobb og studier

I snart 20 år har jeg jobbet med innhold og prosesser i digitale kanaler. Å jobbe med web er spennende, og byr på stadig nye utfordringer. Etter flere år i byråbransjen, driver jeg nå et lite énkvinnesforetak – i praksis leier jeg meg ut som digital redaktør til en kunde jeg kjenner godt. Jeg har også satt meg på skolebenken igjen, for å studere praktisk-pedagogisk utdanning (PPU). Om jeg skal bli lærer når jeg blir stor? Hvem vet. Jeg har uansett klokketro på at pedagogisk kompetanse er nyttig for alle som jobber med formidling.

Fritid og interesser

På fritida er jeg glad i å lese, det hender jeg får strikkedilla, jeg løper, går fjellturer og trener styrke (når jeg gidder…), men synker også mer enn gjerne ned i sofaen og lar blikket hvile på en god TV-serie eller en film. Og så skriver jeg da, noe denne bloggen bærer vitne om. Men mest av alt følger jeg opp de tre jentene våre og deres gjøren og laden. Et typisk A4-liv, enkelt og greit.

Følg @livinger

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Meny

Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 46 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter!

I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Her kan du lese mer om meg