Voilà, en makeover på bloggen!

Voilà, en makeover på bloggen!

I årets første blogginnlegg skrev jeg at jeg skulle blogge mer i det nye året. Har jeg fulgt opp? Not so much! Men nå satser jeg på ny giv. Nå har jeg nemlig gjort det jeg har tenkt på lenge: Flyttet bloggen over til WordPress, og dermed fått på plass nytt design! Ah, jeg er så fornøyd! Plutselig føler jeg at bloggen min er litt mer 2016, ikke fullt så 2009.

Jeg var litt bekymret for om jeg ville klare å få med alle de gamle blogginnleggene mine over. Men bekymringen viste seg å være helt bortkastet. Å eksportere innleggene fra Blogger-plattformen, og deretter importere i WordPress var gjort på null komma niks! Alle bilder derimot ble ikke med. Her gjenstår en del jobb. Jeg driver og går gjennom innlegg for innlegg for å oppdatere med riktig bilde. Men det tar tid. Jeg har skrevet over 200 innlegg siden jeg tok tastaturet fatt høsten 2010. Men å gå gjennom alle innlegg først, og så lansere ny-bloggen var utelukket. Til det er jeg altfor utålmodig! Jeg kan leve med noen bugs her og der. At eldre innlegg ikke er helt optimale. Og at kategorier og stikkord er så som så. Det kommer – på sikt.

Så, hva syns du om min lille blogg-makeover? PS. Klikk på «Hjem» i menyen eller på logoen for å se forsida på bloggen. Eller du kan klikke her. 

 

Legg igjen en kommentar

2 comments

Meny

Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 45 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter!

I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Her kan du lese mer om meg