Hjerteinfarkt-helg!

Hjerteinfarkt-helg!

Jeg har vært på nippet til å få hjerteinfarkt ved flere anledninger i løpet av helga. Og det er sportslige begivenheter som er årsaken. Ikke at jeg har vært så sporty selv. Eller jeg løp mitt første løp i Tromsøkarusellen i dag, det skal jeg ha! Det var så tungt at jeg trodde jeg skulle krekes underveis, enda jeg løp bare 5 kilometer, ikke 10. En kombinasjon av latskap gjennom vinteren, og forkjølelse den siste uka får ta skylda.

Jeg gikk optimistisk ut fra start, og løp på 5:45 den første kilometeren. Deretter var det bom stopp. Jeg kom meg ikke under 6:00, som er mila på timen-tempo, en eneste kilometer derfra og inn mot mål. Men jeg kom i mål! Og enda viktigere, jeg stilte til start. Det er nok av løpere som lar vær å stille til start når de ikke har formen inne, og må ta til takke med tider som ligger langt unna pers. Dørstokkmila–mammablogger 0–1.

At det nesten ble hjerteinfarkt på dagens løp er min egen feil. Må skjerpings til på treningsfronten, ja. Men eldstejenta og hennes lagvenninner på fotballbanen må ta sin del av skylda for at jeg har holdt på å stryke med opptil flere ganger i løpet av helga. I går spilte de to kamper i innledende runder i vinterserien. Jammen vant de begge kampene – mye takket være mødre som hoppet og skrek på sidelinja, det er jeg sikker på! Dermed blir det sluttspill neste helg. Huhei, hvor det går!

I dag spilte jentene turnering på hjemmebane. De er mange i troppen, og stilte derfor med to lag i turneringa. Det ene laget kom til finalen, det andre til bronsefinalen. Himmel og hav, noe så spennende har jeg sjeldent vært borti! Bronsefinale-laget hentet seieren hjem, finalen endte med knepent tap 2–3. Innsatsen var upåklagelig! Sølv og bronse til troppen, det er stas! Heia våre jenter! En herlig gjeng! Men jeg syns de kan ta litt mer hensyn til sine gamle foreldre på sidelinja, og slutte å gjøre kampene så innmari spennende.

Mandag og ny uke i morgen. Måtte den bli like strålende som helga har vært!

Legg igjen en kommentar

Følg @livinger

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Meny

Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 46 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter!

I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Her kan du lese mer om meg