Hjelp meg å vinne ny TV!

Hjelp meg å vinne ny TV!

Jeg er på Webforum i Oslo. Her skal en heldig deltaker få med seg en 55′ TV hjem. Du kan hjelpe meg å vinne denne. Klikk på lenken under og se videoen min. Gjerne mange ganger. Antall visninger avgjør hvem som kommer til finalen. Kåring kl. 15 i dag.

Klikk her for å se video

Legg igjen en kommentar

7 comments

Følg @livinger

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Meny

Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 46 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter!

I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Her kan du lese mer om meg