Fin-fin hyttehelg! Og cupcakes-vinner!

Fin-fin hyttehelg! Og cupcakes-vinner!

Vi har vært på hyttetur i helga. Sammen med gode venner. Fire voksne, seks små. Vi hadde det helt toppers! Vi spiste god mat. Skravlet og strikket. Spilte spill med de små. Leste. Og lekte både inne og ute. Litt vindfullt ute på lørdag. Men vi sto han av, som vi sier her nord.

Under ser du bilder fra vår ferd til den flotte stranda like nedenfor hytta på Brensholmen lørdag. Kjenner du ikke Brensholmen? Nei? Vel, vi snakker om et lite paradis på jord. På Kvaløya. Øya vi bor på. Nå bor vi bare 15 minutters kjøring fra Tromsø sentrum da. Brensholmen og Sommarøy ligger 45 minutter lenger ut. Og der snakker vi vakrere enn vakrest. Bare jeg vinner i lotto skal jeg kline til med ei hytte der ute selv. Og jeg satser på snarlig realisering av den drømmen. Har nemlig lagt en klekkelig lottogevinst inn i budsjettet for 2012. Nå spørs det om nevnte budsjett er et spesielt godt utgangspunkt for søknad om lån til hytte, men men. Hvor nøye skal man være liksom? Når gevinsten er i boks trenger jeg jo uansett ikke å låne ei krone. Så det så.

Yngste frøken fjong på vei ned i fjæra. Lite snø hittil i år. Men
vi satser på bedring, sånn at vi får hvit jul.
Mellomstesnupp er kokfornøyd med tingenes tilstand.
Eldstejenta tester skjebnen.

Før helga lanserte jeg denne bloggens første giveaway ever. Frist for å delta var i går. Vinneren kårer jeg i dag, som lovet. Og tadda, jeg la inn de 27 loddene i et regneark. Prøvde å stokke dem litt tilfeldig. Sånn.

 La inn tallene 1-27 på random.org. Og voila, frem kom nr. 25.

Og hvem lå på nr. 25? Jo, Elise med bloggen theelise.com. Praktisk, siden dama bor bare et litt langt steinkast unna meg. Og nei, jeg har ikke juksa for å få smake på baksten. 😉

Legg igjen en kommentar

3 comments
  • Takk for superduperhelg på Brensholmen! Helt enig, det er virkelig paradis! Håper du vinner i Lotto og realiserer hyttedrømmen; da kommer vi på overnatting!

  • Det er godt det er mange lottogevinster, for jeg har også lagt en med i planene mine. Og den skal også brukes på hyttekjøp. Vi har nemlig sett oss ut et hytteoråde med altfor dyre hytter… Og som vi uansett ikke har tid til å bruke. Men med en klekkelig gevinst, gjør det jo ikke noe om hytta brukes bare et par ganger i året ;o)

    Gratulerer til bok-vinneren. Tror nok du venter på smaksprøven av baksen likevel… ;o)

  • Bare gevinsten blir stor nok kjøper jeg hytte til dere også, Siw! Tenk så koselig vi skulle fått det! 🙂

    Du Hilde, bare du vinner nok kan du sikkert kjøpe deg noen ekstra timer i døgnet! Så det blir nok en ordning med å bruke den hytta litt mer enn en par ganger i året. 😉

    Og så klart, jeg satser hardt på å få smake på baksten. For Elise kan bake! Ikke til forkleinelse for noen altså, men det aner meg at Elise er den av oss som har best forutsetninger for å trylle frem de lekreste cupcakes. Sjekk ut bloggen hennes, så skjønner du hva jeg mener.

Følg @livinger

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Meny

Om meg

Liv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 46 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter!

I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er politikk, sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

Her kan du lese mer om meg