Tips til hva kan jeg blogge om?

Har du tips til hva jeg kan blogge om?
Ilustrasjonsfoto: iStockphoto.com

Ai ai ai, hektiske dager. På jobb. Og hjemme. Fin-fin balansegang det der. På jobb for eksempel kan det ikke være for rolig. Da blir det kjedelig. Helst skal det være action. Men det må ikke være for ille action heller. Sånn at man føler at man bare kaver. Heldigvis er det «moro-og-utfordrende»-hektisk for min del nå. Innimellom føler jeg riktignok at jeg ikke helt har hodet over vannet. Men det hører med. Så skjerper man seg litt ekstra!

Hjemme begynner de verste dønningene etter høstens foreldremøter å gi seg. Vi har riktignok to foreldresamtaler nå på torsdag. Men tenk, vi har fått dem på rappen. Så slipper vi å stikke til skolen midt i arbeidstida to dager i alle fall. Først samtale for 2. klassingen. Deretter rett i samtale med 5. klassingen. Perfekt! Ikke vet jeg om det er tilfeldig eller om skolen faktisk har tilrettelagt det på denne måten. Uansett er jeg evig takknemlig! Skal ikke mer til for å føle at logistikken er litt på vår side.

Men men, greia er at bloggingen har blitt nedprioritert i det siste. Fordi jeg har hodet fullt av andre ting. Har jo noen innlegg liggende i kladd. Eller ikke innlegg da. Mer titler. Og kanskje noen stikkord. Eller en lenke eller to. Men disse kladdene krever litt om de skal skrives ut til fullgode innlegg. Mangler liksom noe jeg kan kjøre ut sånn i full fart. Ja, bortsett fra dette innlegget da, som plutselig bare kom mer eller mindre ramlende ut (og det merker du sikkert).

Hva vil jeg så med dette innlegget? Jo, jeg tenkte å høre om noen har tips til tema jeg kan skrive om når hverdagen roer seg og jeg er klar til å blogge igjen? Det kan være faglige tema, tema med en politisk undertone (og da snakker vi den type politikk som bryr meg, altså barne- og familiepolitikk), tema fra hverdagen som trebarnsmor. Hva som helst. Alle innspill tas imot med den største takknemlighet!

Avslutningsvis, hvis noen føler for å få et lite innblikk i hverdagen som mor til en 3-åring anbefaler jeg å lese dagens innlegg hos Pia. Akkurat sånn er det! Og nå foreslår vel alle at jeg kan skrive om bæsj…??!

10 Comments
Previous Post
Next Post