Tidenes deiligste påskeferie?

Påsken går ubønnhørlig mot slutten. Det har vært noen deilige fridager. Jeg lurer nesten på om ikke vi har hatt den beste påsken ever, jeg. Vi har nemlig holdt oss i ro! Som nevnt fikk vi leie hytta til funksjonærforeninga på jobb. Og der var vi, fra onsdag til nå i dag. Hvorfor det er så magisk? Jo, vi er nemlig vant til å farte i høytidene. Vi er barn av statistikken, både mannen og jeg. Jepp, skilsmissebarn. Alle som har skilte foreldre vet at det innebærer litt (rettelse: mye) ekstra logistikk. Men ikke i år. I år holdt vi rompene våre i ro, så fikk familien komme til oss. Funket utmerket!

De første dagene på hytta tilbragte vi sammen med et vennepar og deres to søte små. Vi spilte spill, skravlet, gikk turer i fjæra (hytta ligger ved havet), spiste, drakk vin, spiste litt mer, strikket, leste, u name it. Det eneste vi ikke gjorde var å se på TV. Eller jo, vi så vel et par Dagsrevyen-sendinger, men det var det. Og vi surfet lite på nett. Bare 3G på hytta, nemlig. Var nesten så jeg fikk abstinenser. Men bare nesten. Fikk jo litt daglig dop da, via telefonen. Heldigvis 😉

Lørdag hadde vi storinnrykk av familien i anledning gemalens 29-årsdag. Eller var det 34 han ble? 😉 Kjempekoselig! Vi tok alle sammen med på vandring i nærområdet. Fjære er nydelig! Og de mange bunkersene fra krigen er spennende for både store og små. Og så spiste vi både varmmat og kaker, før de fleste takket for seg og vendte nesa hjemover. Mamma og familien hennes ble igjen. De var sammen med oss til vi dro derfra nå i dag. Veldig trivelig!

Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra påsken vår med dere, jeg. For en gangs skyld skal jeg by på noe annet enn striglede illustrasjonsfoto.

Med kursen mot fjæra. Mannen med minstejenta på ryggen, i
den herlige meitaien Elise har sydd.
Spennende lek! Om å gjøre å gå nærmest mulig, uten å bli våt
på beina. De lyktes vel sånn passe…
Spretne jenter!Storfamilien på tur.
1-åringer + bøtte og spade = sant!
Utrolig så masse spennende man kan finne i naturen!
Kveldssola har akkurat gått ned i havet.
Minstejenta trives i meitaien sin.
Når man er ute har man ikke tid til å komme inn for å spise.
Da er det godt man bare kan stikke hodet inn
kjøkkenvinduet og be om mat.

Men nå venter hverdagen igjen. Greit nok egentlig. Skrotten tåler ikke mer sjokolade, rett og slett 😉 Og det er noe med hverdagen. Uten hverdagen vet vi jo ikke å verdsette verken helg eller andre fridager. Så jeg er klar!

Hvordan har du feiret påsken? Med god mat og late dager, som meg? Eller har du hatt noe annet spennende på agendaen?

13 Comments
Previous Post
Next Post