Så ble det jul i år også :-)

Årets juletre. Som vanlig, en edelgran. Kjempefin ble den, prydet med ny og gammel, kjøpt og hjemmelaga pynt i skjønn forening. Pakkene er på plass. Bortsett fra de store. De ligger i garasjen enn så lenge. 

Det blir jul i heimen. Og det til tross for at husfruen har bakt seks sorter for lite. Bare kanelsnurrer har funnet veien inn i fryseren vår. Kakeboksene er overraskende tomme. Nå er ikke vi noen hunder etter småkaker, men likevel. Til neste år skal jeg i det minste kjøpe ferdig deig og stikke ut pepperkaker og/eller kakemenn sammen med de små. Vi har pepperkakehus da. Men det er fordi svigermor tar seg av den saken. Hun baker huset ferdig, og tar det med seg hit for montering og pynting. Minstetøtta var med på pyntinga i år, for første gang. Jenta var høy på sukker i en uke etterpå.

Og huset? Er det vasket til jul? Tja. Ingen rundvask. Men det ser bra ut. På overflaten. Kommer du på besøk til oss ber jeg om at du vennligst ikke åpner verken skuffer eller skap. Vi har i beste fall gjennomført det andre trolig omtaler som en grei fredagsvask. Men klager vi? Nope! Og det er tross alt vi som bor her.

Nei, mye å gjøre her nå. Gubben er ute på nisseærend. Og jeg skal se om jeg ikke får ryddet unna litt på kjøkkenet. Men før jeg løper ønsker jeg deg og dine en riktig god jul! Kos dere masse, med julemiddagen, kaker og sjokolade, brus, vin og annet snadder. Og med pakkene så klart!

Juleklem herfra 🙂

7 Comments
Previous Post
Next Post