Påsken er over, slutt på fråtsinga!

Årets påske har egentlig inneholdt litt av hvert. Det hele startet med barnefri helga før påske. Da slo jeg og mannen ut håret (en metafor, ikke alle i husstanden har all verdens med hår å slå ut) i forbindelse med tidenes første Døgnvill Vinter! Deretter ventet to høyst ordinære arbeidsdager på oss voksne, mens ungene fortsatt nøt det gode liv hos besteforeldre i Midt-Troms. Mens de søte små slikket sol (ja, for været var strålende her nord i dagene før påske) tilbragte altså jeg og mannen dagene på kontoret. Kjipt, særlig siden værgudene slo seg helt vrang da vi endelig tok påskeferie! Men men, været får man ikke gjort noe med. Liten vits i å sutre.

Tirsdag etter jobb satte vi kursen mot hjemlige trakter. Vi campet hos svigermor i noen dager, men var innom øvrig familie og venner også. Sånn er det når man er hjemme på besøk. Det blir en liten turné! Noen timer i Polarbadet (innendørs badeanlegg) fikk vi også med oss. Og en skitur i marka, da været endelig snudde 1. påskedag.

I år som tidligere år har vi (i likhet med de fleste andre, mistenker jeg) inntatt enorme mengder smågodt, sjokolade, potetgull og brus i løpet av noen korte påskedager. Og mat. Masse mat. I kategorien usunn. Er nesten som om vi har hatt fredagskos hver dag siden tirsdag! Et par bursdager har vi hatt oppi det hele. Jeg tror det ble kakespising 5 av 6 dager hos svigers! Jadda. Så nå er det full skjerpings på kostholds- og treningsfronten. Herregud, jeg skal jo vase rundt i bikini i (det kjente landet) Syden om bare to måneder! Greit nok at jeg ikke akkurat legger opp til en sommerflørt med en tyrker eller tre (det skulle tatt seg ut!). Men jeg trenger da ikke å skremme bort folk heller!

Noen bilder avslutningsvis:

Våre to yngste speider utover marka.
I strålende sol 1. påskedag. 
En sliten 2-åring må ha seg en lur, også på tur. Her sover
snuppa i pulken 2. påskedag. Da var vi på tur sammen 

med venner her hjemme i Tromsø. Dro hjemmefra kl. 11, 
tilbake først 16.30. Herlig dag!
Pølser må man ha!

Du da, hatt en fin påske? Levd på smågodt, kaker og potetgull, som meg?

8 Comments
Previous Post
Next Post