Om trening. Og å dø med et smil om munnen

Illustrasjonsfoto: iStockphoto.com

Jeg holdt på å gå i døden i kveld. Men hadde jeg gjort det, hadde det vært med et smil om munnen. Jeg har nemlig vært på step. Og ikke hvor som helst. Nei, jeg har vært på step på Exolo. Jeg har lenge tenkt på det, å bytte treningssenter. For det hjelper jo lite med en prisgunstig avtale på SATS når man ikke orker å benytte seg av den. Men så er det bittelitt lenger å kjøre til Exolo. Og jeg må ut med litt flere grunker i måneden (ikke fordi Exolo er dyrere enn andre, men altså fordi jeg hoppet på et eksepsjonelt godt tilbud hos SATS for godt og vel et år siden).

Men Exolo har det andre treningssenter i byen bare kan drømme om: en helt unik stepinstruktør. Han alene er grunn god nok til å bytte. Og i kveld var jeg altså på time hos denne mannen, for første gang på et par år faktisk. Og han leverte varene! Så det holdt! Beina mine hang sånn høvelig greit med på snurrer både hit og dit og alle veier og over ikke bare én, men to stepkasser. Men pusten. Herreguuud, jeg holdt på å stryke med! Kondisjon, hva er det liksom? Men her er det altså denne stepinstruktøren viser sin styrke. Han klarer nemlig å gjøre timen så heidundrende artig at du rent glemmer at du holder på å stupe! Så artig er det at når han mot slutten av timen lurer på om salen har lyst til å kjøre enda en finale, da hører du plutselig en kjent stemme skrike: «Jaaaaa!». Du skjønner at det er yours truly som skriker. Enda du hiver etter pusten og er et lite skritt unna den sikre død. Men du peiser på! Kombinasjonen heftig musikk og morsom koreografi gjør at du alltid har litt mer å gi. Eller nesten alltid da. Noen ganger bare må du hvile litt. Da er det om å gjøre å se uanfektet ut mens du slentrer bort til vannflaska di. For man må jo få i seg vann i løpet av timen, må vite!

Etter timen pustet jeg som en hval. Fjeset var tomatrødt. Men jeg gliste fra øre til øre. Kanonartig å være i gang igjen! Nå er det opp til meg da, å kjempe mot dørstokkmila. Den er lang innimellom, nemlig.

Hva er viktig for deg når du skal velge treningssenter? Eller syns du at trening generelt og treningssenter spesielt er noe herk?

PS. Jeg gjør oppmerksom på at innlegget er skrevet på eget initiativ, uten noen form for motytelse. Dette handler for min del utelukkende om å videreformidle en positiv kundeopplevelse. 

11 Comments
Previous Post
Next Post