Om meg

livinger-profilbilde-kvadratLiv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 44 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter! I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er et glødende innlegg knyttet til barne- og familiepolitikk, et informativt innlegg om sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag.

I snart 20 år har jeg jobbet med innhold og prosesser i digitale kanaler. Å jobbe med web er spennende og byr på stadig nye utfordringer. I dag jobber jeg som prosjektleder og innholdsrådgivere i Gnist Design AS.

På fritiden er jeg glad i å lese, det hender jeg får strikkedilla, jeg løper, går fjellturer og trener styrke, men synker også mer enn gjerne ned i sofaen og lar blikket hvile på en god TV-serie eller en film. Og så skriver jeg da, noe denne bloggen bærer vitne om. Men mest av alt følger jeg opp de tre jentene våre og deres gjøren og laden. Et typisk A4-liv, men jeg elsker det – stort sett i alle fall.