Om meg

livinger-profilbilde-kvadratLiv-Inger heter jeg. Jeg er blitt 43 (!) år gammel, og bor sammen med familien min i Tromsø. Jeg er gift med gymnaskjæresten min, og sammen har vi tre herlige jenter! I bloggen min skriver jeg om det som opptar meg, enten det er et glødende innlegg knyttet til barne- og familiepolitikk, et informativt innlegg om sosiale medier, eller et småironisk blikk på egen hverdag som travel småbarnsmor og gründer.

De siste fjorten årene har jeg jobbet med innhold og prosesser i digitale kanaler. Å jobbe med web er spennende og byr på stadig nye utfordringer. Den siste utfordringen kastet jeg meg over sommeren 2013. Da startet jeg det digitale kommunikasjonsbyrået Reddi AS sammen med en tidligere kollega av meg. Høsten 2018 fusjonerte vi med to andre Tromsø-byråer, og dannet Alo uten like AS.

På fritiden er jeg glad i å lese, det hender jeg får strikkedilla, jeg løper, går fjellturer og trener styrke, men synker også mer enn gjerne ned i sofaen og lar blikket hvile på en god TV-serie eller en film. Og så skriver jeg da, noe denne bloggen bærer vitne om. Men mest av alt følger jeg opp de tre snuppene våre og deres gjøren og laden. Et typisk A4-liv, men jeg elsker det!