Hasta la vista!

Dårlig med oppdateringer her om dagen. Mye å gjøre. De siste dagene har vi blant annet forberedt årets store happening for vår del, nemlig egoferien til Gran Canaria. Jepp, vi har overlatt ungene i bestemødrenes varetekt. Litt senere i dag setter vi kursen mot Gran Canaria og vakre Puerto de Mogan. Fordi vi fortjener det!

Ser fristende ut, ikke sant?

Bildet er hentet fra Star Tours nettside.

Her kan du se flere bilder og lese mer om hotellet «vårt», Cordial Mogán Playa

Vi reiser med Star Tour. Lenker likevel til Apollos nettside (de har begge det samme hotellet), siden Apollo viser 26 mot Star Tours 9 bilder fra området.

Da gjenstår det bare for meg å si so long, see you later! Den neste uka skal jeg bare ligge og duppe ved bassengkanten, lese en bok eller tre, nippe til paraplydrinker, nyte sola (og hei, ikke et ord hvis jeg er like bleik som før når jeg kommer hjem, enkelte sto langt bak i køen da pigmenter ble delt ut…), nyte god mat, og kose meg sammen med kjæresten min! Luksus!

Og du, eventuelle ideer om innbrudd eller annen f**nskap i Casa de Liv-Inger mens vertskapet er borte kan du bare glemme. Jeg er ikke så dum at jeg annonserer ferien min i sosiale medier hvis det er fritt frem, vettu. Mamsen holder fortet. Og tar jeg ikke mye feil kommer lillebroren min til å vanke her en del, han også. Og tro meg, de to der vil du ikke kødde med! Jeg prøvde meg på mamsen opptil flere ganger i løpet av tenårene. Hun vant alltid…

7 Comments
Previous Post
Next Post