Første skoledag!

Fine skolejenta vår! :-)

Stor dag i heimen. Første skoledag for 6-åringen. Jepp. Nå har vi to skolejenter. Snodig egentlig. At ungene vokser så fort. De blir bare eldre og eldre. Men jeg, jeg er like ung og sprek som alltid! 😉

Den ferske førsteklassingen hadde en storartet første skoledag. Alle de seks ungene fra barnehagen hennes kom på samme gruppe. For de er delt i grupper. Tre grupper. Det må de, med et kull på hele 62 unger. Men med mange kjente fjes rundt seg var det trygt å traske inn på klasserommet.

Da ungene etter hvert var godt etablert på plassene sine, ble vi foreldre pent skysset ut av klasserommet. Skolen fristet med kjeks og kaffe på biblioteket, så vi slo oss pliktoppfyllende ned der. Og så satt vi der da, og kjente på den merkelige følelsen av å ha en førteklassing i action litt lenger bort i gangen. Førsteklassing. Lille tuppa mi. Nå venter bokstaver og tall. Lekser. Men det blir ikke noe problem. Hun er klar som et egg! Og hun gleder seg. Det gjør mor også. Bare hun blir vant til følelsen. :-)

10 Comments
Previous Post
Next Post