Forby pelsdyroppdrett nå!

Illustrasjonsfoto: iStockphoto.com

I mitt forrige innlegg viste jeg til en Twitter-melding fra Espen Eckbo, hvor han kommer med en morsom kommentar til saken om grov mishandling av pelsdyr. Jeg fikk plutselig behov for å poengtere at jeg er sterkt imot pelsdyroppdrett. En morsom Twitter-melding fra en av Norges morsomste menn tillater jeg meg likevel å le godt av.

Men pelsdyroppdrett dere. Hva er greia egentlig? Jeg har aldri forstått hvorfor uskyldige dyr må lide for at vi mennesker skal sprade rundt med pels på skrotten. Det finnes da utmerkede alternativer til pels hvis målet er å holde seg varm! Men målet er kanskje ikke nødvendigvis å holde seg varm, men å vise hvor flott og fjong man er når man er omsluttet av et dødt dyr eller ti!?

Koffeine kommer i sin blogg med konkrete forslag til hva du kan gjøre for å påvirke politikerne til å forby pelsdyroppdrett. Så langt har jeg skrevet under på et opprop mot pelsdyroppdrett, og jeg har meldt meg inn i Facebook-gruppa Forby pels nå. Kanskje du kunne tenke deg å gjøre det samme?

VG Nett kan du forresten lese mer om saken som har rullet og gått i mediene de siste dagene.

3 Comments
Previous Post
Next Post