Fin-fin hyttehelg! Og cupcakes-vinner!

Vi har vært på hyttetur i helga. Sammen med gode venner. Fire voksne, seks små. Vi hadde det helt toppers! Vi spiste god mat. Skravlet og strikket. Spilte spill med de små. Leste. Og lekte både inne og ute. Litt vindfullt ute på lørdag. Men vi sto han av, som vi sier her nord.

Under ser du bilder fra vår ferd til den flotte stranda like nedenfor hytta på Brensholmen lørdag. Kjenner du ikke Brensholmen? Nei? Vel, vi snakker om et lite paradis på jord. På Kvaløya. Øya vi bor på. Nå bor vi bare 15 minutters kjøring fra Tromsø sentrum da. Brensholmen og Sommarøy ligger 45 minutter lenger ut. Og der snakker vi vakrere enn vakrest. Bare jeg vinner i lotto skal jeg kline til med ei hytte der ute selv. Og jeg satser på snarlig realisering av den drømmen. Har nemlig lagt en klekkelig lottogevinst inn i budsjettet for 2012. Nå spørs det om nevnte budsjett er et spesielt godt utgangspunkt for søknad om lån til hytte, men men. Hvor nøye skal man være liksom? Når gevinsten er i boks trenger jeg jo uansett ikke å låne ei krone. Så det så.

Yngste frøken fjong på vei ned i fjæra. Lite snø hittil i år. Men
vi satser på bedring, sånn at vi får hvit jul.
Mellomstesnupp er kokfornøyd med tingenes tilstand.
Eldstejenta tester skjebnen.

Før helga lanserte jeg denne bloggens første giveaway ever. Frist for å delta var i går. Vinneren kårer jeg i dag, som lovet. Og tadda, jeg la inn de 27 loddene i et regneark. Prøvde å stokke dem litt tilfeldig. Sånn.

 La inn tallene 1-27 på random.org. Og voila, frem kom nr. 25.

Og hvem lå på nr. 25? Jo, Elise med bloggen theelise.com. Praktisk, siden dama bor bare et litt langt steinkast unna meg. Og nei, jeg har ikke juksa for å få smake på baksten. 😉

3 Comments
Previous Post
Next Post