En bloggpause nærmer seg slutten

Det er over en måned siden jeg blogget sist. En lang bloggpause med andre ord. Lot jeg meg skremme av reaksjonene på mitt siste blogginnlegg? Not so much. Men jammen ble jeg overrasket over all oppmerksomheten det fikk. Innlegget om ukritisk deling av innvandringsfiendtlig innhold i sosiale medier ble delt et ukjent antall ganger på både Facebook, Twitter og Google+. Mange var enige med meg og kom med positive tilbakemeldinger. Men som ventet kom det også kommentarer av mindre hyggelig karakter, som denne:

Enda ei politisk korrekt fitte. Dra til helvete, ditt stygge misfoster.

Hva skal man si? Skal man slette? Jeg valgte å la alt stå. Jeg tenker at det sier litt om meningsytreren når dette er det beste vedkommende klarer å lire av seg.

Jeg fikk også noen gode (?) råd med meg på min ferd, som dette:

Syns du skal bruke mere tid på din familie. Ser du har mann og 3 jenter som sikkert mye heller vil ha deg der enn på sosiale medier. Herregud!! Få deg ett liv. 

Takk, men jeg klarer utmerket godt selv å vurdere hvordan jeg skal disponere tiden min.

Den tidsdisponeringen er likevel ingen enkel øvelse. Og mangelen på tid er da også grunnen til at jeg ikke har blogget selv den siste måneden og også har vært skrekkelig dårlig til å besøke andre blogger (svart samvittighet for sistnevnte). Men dette er ei hektisk tid for min del. Jeg skal nemlig starte bedrift til høsten! Og det sier jeg bare, gründerhverdagen er ingen dans på roser. Særlig når man har full jobb på dagtid som krever sitt og man har familie man selvsagt vil være sammen med på ettermiddagstid og i helgene. Når man ikke kan få tildelt mer enn 24 timer i døgnet blir løsningen å omdisponere på antall timer man er våken og antall timer med søvn. Det blir en del sene kvelder og netter. Lite søvn, desto mere kaffe og Battery! Men alt går for en periode. Og jeg gleder meg maks til vi er i gang. Og «vi» sier jeg fordi jeg ikke skal starte bedriften alene. Jeg starter den sammen med ei jeg har jobbet sammen med før og som har vært en viktig støttespiller og venn de siste par årene. Det skal bli en fryd å jobbe sammen med deg igjen, Mette!

Nuvel. Jeg skal avrunde her. Ville bare si to ord om hvorfor det er så tyst fra denne kanten om dagen. Jeg har regelrett prioritert bloggen bort litt. For nå brukes gjerne kveldene til å skrive forretningsplan og den slags, mens bloggen ligger på vent. Men jeg skal blogge mer fremover. Lover i alle fall å komme med mer info om bedriftsetableringen snart. Hodet renner over av tanker og ideer. Trenger å få det ut. Og da er bloggen en god ventil! Må jo avlaste mannen og ikke minst min kommende forretningspartner litt. 😉

Syns forresten sitatet nedenfor var fint å ta med seg i denne sammenheng:

18 Comments
Previous Post
Next Post