7-årsdag i heimen!

Hvor ble det av den ferske babyen til venstre? Når ble hun plutselig en stor og flott (dog tannlaus) 7-åring??

For 7 år siden i dag ble jeg tobarnsmor. For en lykke! Og for en dag! Spennende. Overveldende. Magisk. Alt man forbinder med en fødsel som er mer eller mindre kjemisk renset for dramatikk av det litt ekle slaget. Det hele var unnagjort på et øyeblikk. Under tre timer fra det startet til det var over. Med andre ord, intenst som f**n. Men greit å få det unnagjort! Jeg skrev forresten litt om fødselsforløpet i fjor på akkurat samme dato, for den som måtte være interessert.

Nå er altså mellomstejenta blitt 7 år. Skolejente har hun blitt og gode greier. Hvor i all verden blir årene av? Jeg er jo like ung og fager??! Skjønner ikke dette helt. 😉

Vi har feiret jubilanten mer eller mindre hele helga. Tre selskap har det blitt. Så det har vært høy kakeføring, kan dere tro. Og jubilanten har fått masse flotte gaver. Hun er strålende fornøyd! I dag, på selve dagen, fikk hun tradisjon tro pakke og sang på senga. Siden pappaen jobbet morgenvakt (begynner kl. 5) sparte vi gavene fra oss til i ettermiddag. Så det har vært bursdagsmarkering i mange vendinger, til 7-åringens store glede.

Akkurat nå er snuppa på kulturskolen og koser seg. Drama står på plakaten. Når hun kommer hjem blir det vel noe godt til kvelds, før en fornøyd 7-åringer takker for seg og går Ole Lukkøye i møte.

Er det ikke rart hvordan ungene bare vokser og vokser, selv om man selv føler at det er kun kort tid siden de skrikende kom ramlende ut i denne verden?

7 Comments
Previous Post
Next Post